Contactgegevens

Beste oud-leider,

2019-2020 is het 50e werkjaar van Chiro ’t Sleutelke. Omdat wij dit niet onopgemerkt willen laten voorbijgaan, organiseren wij op 1,2 en 3 mei 2020 een feestweekend. Omdat ieder van jullie een aandeel heeft in het voortbestaan van onze Chiro, willen wij dit samen met jullie vieren.

Het afgelopen jaar zijn wij op zoek gegaan naar jullie gegevens, zodat wij jullie kunnen uitnodigen voor ons feestweekend. Als alles goed verlopen is, hebben jullie ondertussen een uitnodiging per post ontvangen. Uiteraard was het voor ons een ganse uitdaging om al deze gegevens te verzamelen. Gelukkig kregen wij hulp van sommigen onder jullie, waarvoor veel dank. We beseffen dat de kans reëel is dat niet iedereen een uitnodiging ontvangen heeft. Uiteraard is dit niet onze bedoeling. Via deze weg willen wij een oproep doen om zoveel mogelijk met elkaar contact op te nemen.

Hieronder vinden jullie het formulier “contactgegevens”. Ken jij iemand die geen uitnodiging ontvangen heeft, maar wel oud-leider is van onze Chiro? Dan kunnen zij via dit formulier hun gegevens achter laten. Zo kunnen wij hen alsnog een uitnodiging bezorgen.

Heb jij je gegevens nog niet doorgegeven of is je uitnodiging verloren gegaan? 

Vul dan zeker je gegevens nog eens in zodat we de recenste versie kunnen gebruiken.

Deze worden enkel gebruikt voor ons feestweekend.

bedankt!

Groetjes

de huidige leiding

Zo kunnen we uitnodiging voor het weekend naar je opsturen.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.